Молеро-Фарбарски Работи

Луѓето поминуваат многу време во внатрешните простории, па затоа сакаме нив да ги уредиме
така да им одговараат на нивните желби и расположение.

Машинско Малтерисување

Модерната машинска техника овозможува беспрекорен и непрекинат тек на малтерисување и одлична компактност на површината.

Гипс Картон /Спуштени Плафони

Хантер Даглас, Армстронг или обичен гипсен спуштен плафон.
Изборот е ваш.

Изведба на Фасади

Термофасадните системи гарантираат удобно живеење и при најекстремните температури истовремено овозожувајќи значителна заштеда на се повисоките енергетски сметки

Реновирање на објекти

Со освежување на животниот простор со бои внесувате мала промена во вашето секојдневие и
го правите просторот поинетресен, меѓутоа има ситуации кога тоа не е доволно и неопходно е
поголем зафат за да животниот простор на подолго време биде извор на мир и спокојство.

Монтажа на украсни лајсни

Модерни Полиутерански Гипсени лајсни за вашиот дом во најразлични големини, бои и секако по ваша мерка и дизајн.

Зошто да не одберете нас !

Успешно Реализирани

2000

Проекти


Повеќе од

700

Клиенти


Активни од

1995

Година


ПОРТФОЛИО

Проверете го нашето портфолио

Клиенти

Почетна

Makedonija Turist

Почетна

Hotel Rusija

Почетна

Capitol Mall Skopje

Почетна

Hotel Solun

Почетна

Golden Art Skopje

Почетна

City Plaza

Мисија

Зошто Мак-Дизајн

  • Фирма заснована на семејна традиција и партнер со долгогодишно искуство

  • Обучен персонал за примена на најнови технологии и материјали

  • Гаранција на квалитет е изведната согласно ISO стандардите

  • Примена на материјали од реномирани производители

  • Секогаш во тек со најнови технологии и материјали

Вашиот вистински избор

  • Вашата доверба е нашата мотивација

  • Обезбедуваме стручна помош за реализација на Вашите идеи

  • Предлагаме решенија кои ги задоволуваат функционалноста, естетиката и економичноста

  • Примена на врвни, еколошки материјали

  • Квалитетна изведба согласно важечките стандарди

ISO 9001 СЕРТИФИКАТ

Сертификат за доажан квалитет

Excellent SME

Верифициран сертификат од Стопанска комора на Македoнија

ISO 14001 СЕРТИФИКАТ

Сертификат за заштита на околина